INCENDIU LA LOCOMOTIVA UNUI TREN MARFAR! POMPIERII INTERVIN CU MAI MULTE ECHIPAJE

Prima pagină » Actualitate » INCENDIU LA LOCOMOTIVA UNUI TREN MARFAR! POMPIERII INTERVIN CU MAI MULTE ECHIPAJE

În această dimineață, în jurul orei 6:08, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la locomotiva unui tren de marfă aflat între localitățile Ghergani și Ghimpați.

Pentru gestionarea situației de urgență au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Răcari și ai Detașamentului de Pompieri Titu cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în camera motoarelor, fără flacără deschisă, doar cu degajări de fum, fără posibilități de propagare.

În continuare, s-a acţionat pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative.

Din fericire, nu au fost identificate vicitme.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.