INCENDIU ÎN TÂRGOVIȘTE! ARD CABLURI DE ÎNALTĂ TENSIUNE DE LA PLATFORMA INDUSTRIALĂ DIN ZONA OȚEL INOX

Prima pagină » Actualitate » INCENDIU ÎN TÂRGOVIȘTE! ARD CABLURI DE ÎNALTĂ TENSIUNE DE LA PLATFORMA INDUSTRIALĂ DIN ZONA OȚEL INOX

Intervenție a pompierilor de la Detasamentul Târgoviște pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un tunel de cabluri de înaltă tensiune prin care se asigură alimentarea cu energie electrică a operatorilor economici de pe platforma industrială din zonă.

Incendiul a fost anunțat la dispeceratul ISU Dâmbovița un jurul orei 02:46, în dimineața zilei de 2 noiembrie.

Incendiul este localizat. Ard cabluri electrice și ulei. Din fericire nu sunt înregistrate victime. Alimentarea cu energie electrică este opritaă pe platforma indistriala.

Pentru gestionarea eficientă a situației înregistrate au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgoviște, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă.

Operațiunile de stingere sunt de durată din cauza degajărilor mari de fum, a spațiului redus în care se acționează și a distanței lungi, peste 20 m in interiorul tunelului, pe care pompierii sunt nevoiți să-i parcurgă până la locul de ardere. S-au dispus măsuri pentru schimbarea efectivelor de intervenție.

În acest moment acționează 16 pompieri militari. În sprijinul pompierilor acționează și membri din cadrul SPSU de la doi operatori economici din apropiere.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.