ÎNCĂ UN PROIECT IMPORTANT VA FI IMPLEMENTAT LA ANINOASA! VALOAREA ESTE DE PESTE 4 MILIOANE DE LEI!

Prima pagină » Administratie » ÎNCĂ UN PROIECT IMPORTANT VA FI IMPLEMENTAT LA ANINOASA! VALOAREA ESTE DE PESTE 4 MILIOANE DE LEI!

Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa a semnat un nou cotratct de finantare prin Programul Național de Investitii “Anghel Saligny”. Este vorba despre “Extindere și reabilitare rețea de canalizare, în satele Aninoasa, Săteni și Viforâta, județul Dâmbovița”,proiect în valoare de 4.337.669,30 lei.

“La sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am semnat azi Contractul de finanțare pentru Programul național de investitii “Anghel Saligny” care vizează “Extindere și reabilitare rețea de canalizare, în satele Aninoasa, Săteni și Viforâta, județul Dâmbovița”, în valoare de 4.337.669,30 lei. Mulțumesc colegilor consilieri locali și colectivului primăriei pentru toată munca depusă!”  a declarat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

În concret, va fi introdusă rețeaua de canalizare pe străzile Liniștii, Pogoane, Mărăcini, Ion Mihai, Salcâmilor și DS 102 – Peri și va fi reabilitata rețeaua existentă pe străzile Mihai Viteazul, Vasile Lupu, Constantin Manolescu, Octav Enigărescu, Nicolae Brâncoveanu și Gheorghe Buica!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.