ÎNCĂ UN PROIECT IMPORTANT VA FI IMPLEMENTAT LA ANINOASA! VALOAREA ESTE DE PESTE 4 MILIOANE DE LEI!

Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa a semnat un nou cotratct de finantare prin Programul Național de Investitii “Anghel Saligny”. Este vorba despre “Extindere și reabilitare rețea de canalizare, în satele Aninoasa, Săteni și Viforâta, județul Dâmbovița”,proiect în valoare de 4.337.669,30 lei.

“La sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am semnat azi Contractul de finanțare pentru Programul național de investitii “Anghel Saligny” care vizează “Extindere și reabilitare rețea de canalizare, în satele Aninoasa, Săteni și Viforâta, județul Dâmbovița”, în valoare de 4.337.669,30 lei. Mulțumesc colegilor consilieri locali și colectivului primăriei pentru toată munca depusă!”  a declarat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

În concret, va fi introdusă rețeaua de canalizare pe străzile Liniștii, Pogoane, Mărăcini, Ion Mihai, Salcâmilor și DS 102 – Peri și va fi reabilitata rețeaua existentă pe străzile Mihai Viteazul, Vasile Lupu, Constantin Manolescu, Octav Enigărescu, Nicolae Brâncoveanu și Gheorghe Buica!

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »