ÎNCĂ O REUȘITĂ A PRIMARULUI DIN DĂRMĂNEȘTI! TREI NOI PROIECTE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI AU FOST APROBATE PRIN PROGRAMUL”ANGHEL SALIGNY”

Veștile bune continuă să vină pentru locuitorii din Dărmănesti! Edilul Valentin Mihalache a anunțat că trei proiecte au fost aprobate prin programul Anghel Saligny. Este vorba despre investiții de aproape 8 milioane de euro!

Acestea sunt:

-Extindere rețele de canalizare, sat Dărmănești, comuna Dărmănești, județul Dâmbovița- valoare investiție 24,905,744.95 lei

-Modernizare drumuri comunale și străzi în comuna Dărmănești, județul Dâmbovița- valoare investiție 4,728,355.13 lei

-Modernizare drumuri comunale în comuna Dărmănești, județul Dâmbovița- valoare investiție 8,715,331.12.


“Astăzi, prin Programul național de investiții ” Anghel Saligny”,comuna Dărmănești a obținut finanțare pentru trei obiective în valoare de 38.349.430 lei fără tva, adică 7.700.000 euro fără tva.
Cu aceste investiții și zona de nord a satului Dărmănești o să beneficieze de canalizare și asfalt iar în Marginenii de Sus se vor asfalta restul străzilor.
Am plecat la un drum pentru a moderniza comuna noastră și după cum se vede alături de consilierii PNL și aparatul de specialitate a primăriei REUȘIM!” a anunțat Valentin Mihalache, primarul din Dărmănești.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: