ÎNCĂ O REUȘITĂ A PRIMARULUI DIN DĂRMĂNEȘTI! TREI NOI PROIECTE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI AU FOST APROBATE PRIN PROGRAMUL”ANGHEL SALIGNY”

Prima pagină » Actualitate » ÎNCĂ O REUȘITĂ A PRIMARULUI DIN DĂRMĂNEȘTI! TREI NOI PROIECTE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI AU FOST APROBATE PRIN PROGRAMUL”ANGHEL SALIGNY”

Veștile bune continuă să vină pentru locuitorii din Dărmănesti! Edilul Valentin Mihalache a anunțat că trei proiecte au fost aprobate prin programul Anghel Saligny. Este vorba despre investiții de aproape 8 milioane de euro!

Acestea sunt:

-Extindere rețele de canalizare, sat Dărmănești, comuna Dărmănești, județul Dâmbovița- valoare investiție 24,905,744.95 lei

-Modernizare drumuri comunale și străzi în comuna Dărmănești, județul Dâmbovița- valoare investiție 4,728,355.13 lei

-Modernizare drumuri comunale în comuna Dărmănești, județul Dâmbovița- valoare investiție 8,715,331.12.


“Astăzi, prin Programul național de investiții ” Anghel Saligny”,comuna Dărmănești a obținut finanțare pentru trei obiective în valoare de 38.349.430 lei fără tva, adică 7.700.000 euro fără tva.
Cu aceste investiții și zona de nord a satului Dărmănești o să beneficieze de canalizare și asfalt iar în Marginenii de Sus se vor asfalta restul străzilor.
Am plecat la un drum pentru a moderniza comuna noastră și după cum se vede alături de consilierii PNL și aparatul de specialitate a primăriei REUȘIM!” a anunțat Valentin Mihalache, primarul din Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.