ÎN ACEST WEEKEND ARE LOC FESTIVALUL PEȘTERA-PADINA! CORNELIU ȘTEFAN: ” Vor urca pe scenă cei mai buni artiști!”

Prima pagină » Actualitate » ÎN ACEST WEEKEND ARE LOC FESTIVALUL PEȘTERA-PADINA! CORNELIU ȘTEFAN: ” Vor urca pe scenă cei mai buni artiști!”

“??? ???? ???? 4 ???? ??̂??̆ ?? ?̂???????? ???????????? ???̦????-??????! ?? ???̂??̦???? ??????? ??̆???̆??̂??, ?? ?????? ?̦? ??̂??̆ ????????̆, ??̆ ????? ?̂? ???? ?????????? ???̦???? ??? ??????? ??????! Vor urca pe scenă cei mai buni artiști și cele mai bune trupe de muzică populară și ușoară, așa cum s-a întâmplat în fiecare an la concertele organizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cea mai nouă stațiune turistică din țară.
Prin urmare, weekendul acesta avem încă un motiv în plus pentru a urca în munții dâmbovițeni. Departe de temperaturile ridicate și la aer curat, într-unul dintre cele mai frumoase peisaje din țară, în fiecare zi de la ora 18:00.”a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.