GRIGORE GHEORGHE, PRIMARUL ORAȘULUI GĂEȘTI: “ANUL 2023, ANUL INVESTIȚIILOR ÎN GĂEȘTI” – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » GRIGORE GHEORGHE, PRIMARUL ORAȘULUI GĂEȘTI: “ANUL 2023, ANUL INVESTIȚIILOR ÎN GĂEȘTI” – VIDEO!

Anul 2023, este anul investițiilor în Găești , precizează primarul Grigore Gheorghe. 40 de milioane de euro este suma care urmează să aducă, în următoarea perioadă, mari schimbări în infrastructura orașului, în condițiile de studiu, în serviciile de sănătate, în amenajarea urbană, în cultură, dar și în condițiile de locuit.

Astăzi, au demarat lucrările la cele două noi blocuri ANL, cu câte 12 apartamente fiecare, în prezența edilului, a funcționarilor publici din cadrul primăriei Găești și a consilierilor locali.

”2023 este anul cu cele mai mari investiții din istoria orașului Găești. Ca urmare a muncii pe care am depus-o alături de colegii mei din primărie și de colegii consilieri PNL, derulăm în acest moment investiții în valoare de 40 de milioane de euro. După cum ați văzut în oraș, continuă lucrările la Casa de Cultură, o investiție de 1,7 milioane de euro prin CNI, acestea urmând a fi finalizate la jumătatea lunii august, în acest an. Continuăm lucrările la Capela de la Catedrala orașului nostru și avem în lucru încă trei blocuri: 61, 56, 62, iar în aproximativ o lună, demarăm o altă investiție de mare anvergură: reabilitarea și modernizarea Școlii ”Șerban Cioculescu”, un proiect în valoare de 2,7 milioane de euro, fonduri europene”., a subliniat Grigore Gheorghe. Acesta a adăugat că în toamnă va începe construcția unui nou bloc, cu 12 apartamente, destinat medicilor.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.