Gala Topul Firmelor, cel mai important eveniment de business al județului

Performanțele mediului de afaceri, celebrate în această seară în cadrul celei de-a XXIX- a ediții a Galei Topului Firmelor, eveniment de top organizat în fiecare an de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

După un an cu multe provocări economice și nu numai, antreprenorii dâmbovițeni au reușit, alături de angajații lor, să se replieze, să se reinventeze, să realizeze profit și să aibă și o „relație corectă” cu statul, cu autoritățile locale, iar astăzi să ajungă în cel mai important top economic al județului.

La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2022 au fost analizate 11.796 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 1.942 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate judeţele ţării.

În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2022 s-au calificat pe prima poziție un număr de 524 de companii, pe locul al doilea 318 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 227 companii.

În cadrul celei de XXIX-a ediții a Galei Topul Firmelor, găzduită de Ballroom Del Ponte din Târgoviște, s-au decernat premii pentru următoarele categorii:

EXPORTATORI DE TOP

EXCELENȚA ÎN BANKING

ASIGURATORI DE TOP

SERVICII

TURISM

CONSTRUCȚII

CERCETARE DEZVOLTARE ȘI HIGH TECH

COMERȚ

INDUSTRIE

Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița: „După multă muncă, a venit acel moment din an, în care ne întâlnim să ne mândrim cu rezultatele noastre și să răsplătim excelența în afaceri, la evenimentul de business numărul unu al anului.

Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița ne oferă prilejul să vă mulțumim vouă, antreprenorilor, investitorilor, managerilor, pentru toate eforturile făcute, pentru locurile de muncă generate, pentru performanțele realizate.

Vă asigurăm de întreg sprijinul și respectul nostru, în speranța că de la an, la an, vom fi tot mai mulți și mai uniți!”

Corneliu Ștefan, președinte Consiliul Județean Dâmbovița: „Felicitări tuturor celor care, datorită unui management de top, au reușit să se impună în domeniile lor de activitate. Pandemia, criza prețurilor la energie și combustibili fac ca meritele celor care au reușit nu doar să obțină profit, ci să și să creeze locuri de muncă, să fie mult mai mari.

De asemenea, m-am bucurat că am putut să-mi țin promisiunile făcute la ediția de anul trecut a Topului Firmelor din județul nostru:

Am vorbit despre modernizarea și lărgirea la 4 benzi a DN7 Bâldana – Titu și a DN71 Bâldana-Târgoviște. Pe Bâldana – Titu a fost dat ordinul de începere a proiectului și de la anul vor începe lucrările pe acest tronson, iar pe sectorul Bâldana – Târgoviște, de asemenea, avem un câștigător al licitației de modernizare și extindere a acestui sector de drum. (…)

Consider că parteneriatul administrației publice județene cu mediul privat din Dâmbovița are numai efecte benefice, care vor fi resimțite de toți dâmbovițenii.

Încă o dată, felicitări premianților din acest an! Felicitări Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură Dâmbovița și președintelui acesteia, Valentin Calcan, pentru evenimentul de excepție organizat în această seară!”

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște: „Topul Firmelor din județul Dâmbovița este mai mult decât o sărbătoare a succesului, care adună laolaltă elitele din mediul privat. Este, dacă vreți, o ridicare în lumina reflectoarelor a unor modele de business, exemple de urmat în ceea ce privește performanța, curajul, inițiativa, dar și reziliența.

Nu-mi pot imagina o comunitate care să se dezvolte fără un nucleu puternic de companii, coloana vertebrală a oricărei economii sănătoase. După cum nici nu-mi pot imagina performanță și dezvoltare într-un anumit spațiu local fără un parteneriat puternic, credibil între antreprenori și decidenții administrativi și politici. (…) Primăria Municipiului Târgoviște a fost și va rămâne un partener onest și credibil pentru mediul de afaceri local, iar eu sunt primul care voi asculta orice doleanțe ale antreprenorilor care plătesc taxe și impozite aici, care creează locuri de muncă aici, care aduc plus valoare în acest loc”.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: