GĂEȘTI: CUPLURILE LONGEVIVE AU FOST PREMIATE ATÂT DE ADMINISTRAȚIA LOCALĂ, CÂT ȘI DE CORNELIU ȘTEFAN ȘI DE ALEXANDRU IORGA

Prima pagină » Actualitate » GĂEȘTI: CUPLURILE LONGEVIVE AU FOST PREMIATE ATÂT DE ADMINISTRAȚIA LOCALĂ, CÂT ȘI DE CORNELIU ȘTEFAN ȘI DE ALEXANDRU IORGA

 Cu ocazia Zilei orașului Găești, cuplurile care au împlinit 50 și 60 de ani de căsătorie au fost premiate! Autoritățilke locale, în frunte cu primarul Grigore Gheorghe, le-au oferit  premii în valoare de câte 1000 de lei, câte un buchet de flori, plachete aniversare, discuri cu Gheorghe Zamfir, dar și fotografii înrămate.

În acest an, la ceremonie au participat și liderii PSD, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan. alături de candidatul social-democrat la Primăria Găești, Alexandru Iorga, și de colegii din organizația locală. Și aceștia le-au oferit frumoaselor familii găeștene încă un buchet de flori și icoane sfințite.

„Astăzi, am trăit momente emoționante alături de cuplurile care sărbătoresc 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. Sunt oameni respectabili, care fac cinste orașului! Le doresc multă sănătate și viață lungă alături de cei dragi! La mulți ani!”, a declarat primarul Grigore Gheorghe.

„Astăzi, alături de colegi și de prieteni, am avut onoarea și bucuria de a felicita cuplurile din #Găești care au sărbătorit o aniversare cu adevărat impresionantă – 50 și chiar 60 de ani de căsnicie, dovadă a dragostei și devotamentului lor pe parcursul a peste jumătate de secol.

Au toată admirația și respectul nostru! Le urăm „La Mulți Ani!” liniștiți și plini de bucurii!”, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.