GĂEȘTI: ASTĂZI ÎNCEPE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE NAI “GHEORGHE ZAMFIR”

Prima pagină » Actualitate » GĂEȘTI: ASTĂZI ÎNCEPE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE NAI “GHEORGHE ZAMFIR”

Astăzi, , începe, la Găești, Festivalul Internațional de Nai Gheorghe Zamfir. Până pe data de  20 august, publicul este invitat la un regal cultural de înaltă ținută, finanțat de Ministerul Culturii, organizat de Fundația Internațională de Muzică Gheorghe Zamfir, în parteneriat cu Primăria orașului Găești, Consiliul Județean Dâmbovița și Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Deschiderea oficială va avea loc la Centrul Cultural ”Gheorghe Zamfir”, iar accesul doar aici se face pe bază de invitație, din cauza numărului limitat de locuri. Din 19 august, începând cu ora 19.00, accesul publicului va fi liber la concertul Pop-Simfonic, iar pe data de 20 august, de asemenea, la Regalul Folcloric. Evenimentul, care va avea loc în Parcul Central, va fi prezentat de îndrăgita Iuliana Tudor.

Printre artiștii invitați se numără Orchestra Simfonică Muntenia din Târgoviște – dirijor Daniel Jinga, Orchestra ”Lăutarii” din Chișinău – dirijor Nicolae Botgros, Ansamblul Național Transilvania – Maramureș, Alin Stoica, Mihail Dogotari (Republica Moldova), Rodica Gabriela Anghelescu, Aydin Yavaș (Turcia), Frații Cazanoi, Radu Nechifor, Gelu Voicu, Kim Juhyeong (Coreea de Sud), Mădălina Bourceanu, Claudia Diaconu Iordache, Felix Goldbach, Jean-Luc Faraux (Franța, Ruxandra Pitulice, Gheorghe Rizea, Flavius Tinică, Vasile Răducu, Cristina Gheorghiu, Mirel Bria, Daniela Ghiță, Dan Dumitru Crețu și Maria Mădălina Lupu.

„Dragi găeșteni, orașul nostru îmbracă haine de sărbătoare. În perioada 18.08-20.08.2023 organizăm Festivalul Internațional de Nai Gheorghe Zamfir! Maestrul Gheorghe Zamfir și artiști renumiți ne dăruiesc 3 seri de excepție. Vă așteptăm cu drag!”  a transmis Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.