GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, DONAȚIE IMPORTANTĂ LA CENTRUL DE RECUPERARE DE LA ȚUICANI

Prima pagină » Actualitate » GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, DONAȚIE IMPORTANTĂ LA CENTRUL DE RECUPERARE DE LA ȚUICANI

Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni și candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Moreni continuă seria de acte de caritate. Astăzi, a venit rândul beneficiarilor Centrului de Recuperare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani, unde Gabriel Purcaru a donat bunuri folositoare acestora dar și alimente.

Au nevoie de tot sprijinul nostru, iar orice ajutor este mai mult decât binevenit! Am mers, astăzi, la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani din Moreni, cu produse care să asigure confortul pacienților îngrijiți aici. În cadrul unei sponsorizări oferite de societatea pe care o conduc, Parcul Industrial Moreni, am oferit oamenilor de aici 700 de scutece și 1050 de aleze, acestea urmând să ușureze și munca personalului din centru.
Totodată, am oferit tuturor înghețată care, sper eu, va îndulci, atât cât de mult se poate, situația pacienților internați în Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani.
Cred că fiecare, atât cât de mult putem, trebuie să fim alături de cei mai puțin fericiți din jurul nostru. Este datoria noastră, este de datoria întregii comunități!
Le urăm multă sănătate! Și vom continua cu astfel de sponsorizări!” a transmis Gabriel Purcaru, director general al Parcului Industrial Moreni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.