GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, DONAȚIE DE 40.000 DE EURO PENTRU A SALVA VIAȚA UNEI FETIȚE DIN MORENI

Prima pagină » Actualitate » GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, DONAȚIE DE 40.000 DE EURO PENTRU A SALVA VIAȚA UNEI FETIȚE DIN MORENI

Gest demn de lăudat al directorului Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru! Sensibilizat de drama prin care o fetiță de câțiva anișori, din Moreni, trece, Gabriel Purcaru nu a stat nepăsător și a donat 40.000 de euro, bani de care fetița mai avea nevoie pentru a fi operată la o clinică din Turcia. Este vorba despre un transplant de ficat, fără de care viața fetiței ar fi pusă în pericol. Mama fetiței a postat un mesaj emoționant pe Facebook, după ce a aflat minunata veste că acum are toți banii de care fetița sa are nevoie ca să aibe o șansă la viață.

“Vreau să împărtășesc cu voi bucuria și emoția pe care le simt în aceste momente. Mulțumită vouă, acum avem posibilitatea de a merge cu micuța mea Ștefania la o clinică specializată din Turcia și vom realiza transplantul de ficat care îi va salva viața.
După cum știți, suma necesară transplantului se ridică la 58.000 de EURO, o sumă pe care pentru noi nu aveam cum să o asigurăm.
Așa că am apelat la voi!
Iar voi ați fost îngerii păzitori ai Ștefaniei! Vă mulțumim tuturor, vă mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și generos. Într-o primă fază, oamenii de bine din Moreni, din Dâmbovița și nu numai au donat 18.000 EURO. Diferența de 40.000 de EURO am primit-o în cadrul unei donații aduse de domnul Gabriel Purcaru
Nu pot să exprim ceea ce simt!
Vă mulțumesc tuturor din adâncul inimii pentru că ați schimbat cursul vieții noastre!
Îi mulțumesc domnului Gabriel Purcaru pentru că, datorită sprijinului dumnealui, fiica mea va crește sănătoasă și fericită.
Fără fiecare dintre voi, această călătorie ar fi fost mult mai dificilă.
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți pentru generozitatea și bunătatea voastră!” a scris pe Facebook mama fetiței.

Gabriel Purcaru, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Moreni și președinte al PSD Moreni, nu este la primul gest caritabil. Acesta a făcut nenumărate donații, atât la spital, instituții, dar și către oameni aflați în suferință.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.