GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL GENERAL AL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, ÎNCĂ O DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL MUNICIPAL MORENI – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » GABRIEL PURCARU, DIRECTORUL GENERAL AL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, ÎNCĂ O DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL MUNICIPAL MORENI – VIDEO!

A devenit deja o obișnuimță pentru Gabriel Purcaru , directorul general al Parcului Industrial Moreni, să sară în ajutorul comunității locale din municipiul Moreni, ori de câte ori i se cere sau din proprie inițiativă, acolo unde vede că este nevoie de ajutorul său. Pe lângă instituțiile de învățămînt, diverși oameni care au avut nevoie de el, Purcaru a sărit și în ajutorul Spitalului Municipal Moreni. Ieri, directorul general al Parcului Industrial Moreni a făcut o nouă donație importantă pentru spital, constând în frigidere, lăzi frigorifice, combine frigorifice și mașini de spălat. Managerul spitalului, dr Crina Toma, a ținut să mențoneze că nu este prima dată când Gebriel Purcaru face astfel de gesturi improtante pentru Spitalul Minicipal Moreni.

“Mizez foarte mult pe srijinul comunității, mai ales că domnul director de la Parcul Industrial Moreni ne-a ajutat nu doar acum, nu s-a scos în evidență acest lucru până acum. A fost un ajutor de la un om pentru oameni. Și când am fost spital integral suport COVID, domnul director ne-a ajutat cu multe lucruri care ne lipseau la momentul acela și pe parcursul colaborării, de când ne cunoaștem, s-au întâmplat multe lucruri frumoase pentru acest spital, prin interemediul domnului director. ”a precizat dr. Crina Toma, manager Spital Municipal Moreni

“Sunt bucuros că, astăzi, am reușit să vin din nou în sprijinul Spitalului Municipal Moreni, echipei medicale de acolo, dar mai ales al pacienților morenari! Am adus la spitalul nostru frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice și mașini de spălat, aparatură care sunt sigur că va fi foarte folositoare. Consider că sănătatea este un factor important în urbea noastră și de aceea trebuie să facem tot ce ne stă în putință să sprijinim cum putem mai bine sistemul sanitar.” a declarat Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului industrial Moreni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.