FESTIVALUL “RĂVĂȘITUL OILOR” DE LA RUNCU, RĂVĂȘIT DE SCANDAL! CUNOSCUTĂ ARTISTĂ DE MUZICĂ POPULARĂ: “DOMNULE PRIMAR, NU MAI PĂCĂLIȚI LUMEA! ”

Prima pagină » Actualitate » FESTIVALUL “RĂVĂȘITUL OILOR” DE LA RUNCU, RĂVĂȘIT DE SCANDAL! CUNOSCUTĂ ARTISTĂ DE MUZICĂ POPULARĂ: “DOMNULE PRIMAR, NU MAI PĂCĂLIȚI LUMEA! ”

Scandal pe o rețea de socializare în urma festivalului “Răvășitul oilor” din comuna dâmbovițeană Runcu! Cuoscuta interpretă de muzică populară, Ileana Lăceanu, a răbufnit pe Facebook, după ce și-a văzut numele pe afișul festivalului, deși ea susține că nu a fost contactată de organizator și nici nu avea un contract încheiat cu acesta. Pe afișul festivalului, la rubrica cu interpreții de muzică populară care vor urca pe scenă apărea și numele cunoscutei artiste Ileana Lăceanu. Artista a văzut afișul din timp și a dezmințit prezența ei la acest festival.

“Acest afiș este pentru un spectacol la Runcu Dâmbovița 16 și 17 sept. Este o minciună. Mă văd pe afiș iar eu nu am vorbit cu nimeni. Eu nu știu nimic. Domnul primar nu mai păcăliți lumea. Este foarte urât. Nu vreau să creadă lumea că nu am respectat invitația!” a scris pe Facebook cunoscuta interpretă de muzică populară Ileana Lăceanu

Mai mult, într-un comentariu postat pe Facbeook, artista afirmă despre organizatori că sunt : “Niste hoți care păcălesc oamenii.Voi vorbi la tv despre acest primar că a făcut mai multe prostii!”

În aceeași situație s-a aflat și cunoscuta interpretă dâmbovițeancă Simona Dinescu, care a  vorbit și ea despre această situație neplăcută.

“Scumpa mea….nici eu nu am vorbit cu dl primar si tot pe afiș sunt! Lipsă de organizare…de tot râsul!…Să faci un afiș și să nu-ți ausmi….e rușinos! “a scris într-un comentariu pe Facebook îndrăgita artistă de muzică populară, Simona Dinescu.

Organizatorul festivalului nu a putut fi contactat pentru a da detalii despre acestă situație.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

UN TÂNĂR DIN CAZACI A FOST ARESTAT, DUPĂ CE A SPART O AGENȚIE DE PARIURI SPORTIVE ȘI A FURAT BANII

ACCIDENT CU DOUĂ VICTIME LA PUCIOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.