EXCLUSIV! CINE ESTE TÂNĂRUL CARE A DECEDAT DUPĂ CE S-A IZBIT CU BMW-UL DE UN TIR PE DRUMUL SPRE GĂEȘTI

Prima pagină » Eveniment » EXCLUSIV! CINE ESTE TÂNĂRUL CARE A DECEDAT DUPĂ CE S-A IZBIT CU BMW-UL DE UN TIR PE DRUMUL SPRE GĂEȘTI

Accident tragic pe DN72, între localitațile dâmbovițene Șuța Seacă și Picior de Munte! Mihai Valentin, un tânăr de 19 ani, din Găești , a decedat după ce a intrat cu BMW-ul într-un tir. Șoferul tirului susține că tânărul a intrat intenționat cu mașina pe contrasens. ” A stins farurile și a intrat pe sensul meu. Nu am avut ce să mai fac. Cred că a vrut să se sinucidă” a declarat șoferul tirului. Din nefericire, tânărul n-a mai putut fi salvat de medicii ajunși la fața locului. Se pare că acesta conducea mașina unui agent de poliție, tatăl iubitei sale. Cunoscuții tânărului exclud posibilitatea unei sinucideri. Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.