DUBLU EVENIMENT LA MUZEUL DE ISTORIE DIN TÂRGOVIȘTE: VERNISAJ ȘI LANSARE DE CARTE, SÂMBĂTĂ, 8 IULIE 2023

Prima pagină » Actualitate » DUBLU EVENIMENT LA MUZEUL DE ISTORIE DIN TÂRGOVIȘTE: VERNISAJ ȘI LANSARE DE CARTE, SÂMBĂTĂ, 8 IULIE 2023

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită sâmbătă, 8 iulie 2023, ora 18:00, la Muzeul de Istorie, pentru a participa la un dublu eveniment: lansarea celui dintâi volum (1944 – 1976) al jurnalului pictorului Marin Petre Constantin și vernisarea expoziției de pictură.

Cele două momente ale evenimentului se completează unul pe celălalt, cu atât mai mult cu cât pe parcursul celor 256 de pagini ale lucrării, sub forma unui jurnal-album, au fost reproduse 126 de studii de culoare, 80 de desene, fotografii, pagini de manuscris și note explicative, care întregesc și completează textul confesiv.

Va fi una din rarele ocazii în care sufletul unui artist și trăirile sale vor putea fi deslușite în cheie dublă: pictură și jurnal.

Expoziția de pictură poate fi vizitată până pe 31 iulie 2023, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Calea Domnească, nr. 189, de marți până duminică, în intervalul orar 900 – 1700

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.