DRUMARII LDP DÂMBOVIȚA AU DESZĂPEZIT DRUMUL DIN MUNTE, ÎNSĂ SE PRODUC BLOCAJE DIN CAUZA SUTELOR DE MAȘINI PARCATE NEREGULAMENTAR PE DRUM


E nebunie în zona de munte a județului Dâmbovița! Mii de turiști au luat cu asalt Bucegii dâmbovițeni, pentru că a nins din abundență, iar peisajul este de poveste.


Drumarii de la Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița au intervent prompt și de această dată și au deszăpezit drumul, însă încă se mai produc blocaje, din cauza șoferilor care în unele zone parchează mașinile pe ambele sensuri. E drept, în zonă nu sunt amenajate parcări suficiente, însă nici șoferii nu ar trebui să parcheze mașinile pe drum, pe ambele sensuri, pentru că restrâng circulația la o bandă și așa apar blocajele. Nici polițiștii rutieri nu prea pot stăpâni acest fenomen, pentru că ar însemna să meargă pe jos kilometri întregi și să aplice amenzi și în stânga, și-n dreapta celor care –și parchează mașinile ilegal.


Probleme cu zăpadă au fost pe zona de drum care aparține județului Prahova, acolo drumarii au intervenit mai greu, însă au fost rezolvate în scurt timp și aceste probleme.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: