DOUĂ FEMEI DIN PUCIOASA AU SUSTRAS FLORI DIN JARDINIERELE DIN ORAȘ! CUM AU FOST PEDEPSITE!

Prima pagină » Actualitate » DOUĂ FEMEI DIN PUCIOASA AU SUSTRAS FLORI DIN JARDINIERELE DIN ORAȘ! CUM AU FOST PEDEPSITE!

“Spatiiile verzi si jardinierele pline cu flori ale orasului Pucioasa au atras atentia mai multor persoane, care au reusit sa smulga si sa fure in cateva seri florile plantate.

Astfel, in urma verificarilor efectuate de agentii serviciului Politiei Locale pe sistemul de supraveghere video al orasului, a fost identificata numita C.N., in varsta de 53 ani, din orasul Pucioasa, care in data de 30.04.2023, ora 22:10, a sustras flori din jardiniere.

Totodata, in urma cu 5 zile, a mai fost identificata si numita P.M., in varsta de 34 ani, tot din orasul nostru, care in jurul orei 21:32 a smuls alte flori plantate.

Acestea, conform art.11 din HCL nr. 163/2017, au fost sanctionate contravențional si au fost puse sa planteze florile sustrase.

-Va reamintim ca taierea, scoaterea din radacini, degradarea zonelor verzi prin rupere, calcare sau prin oricare alte mijloace se sanctioneaza conform art.11 din HCL nr.163/2017 cu amenda de la 500 lei la 2000 lei.

-Multumim tuturor cetatenilor care ne semnaleaza astfel de intamplari pentru că impreuna luptam pentru orasul nostru!

-Va avertizam ca agentii Politiei Locale vor monitoriza in continuare parcurile si zonele verzi amenajate si persoanele surprinse vor suporta consecintele legilor in vigoare!” au transmis pe facebook, reprezentanții Poliției Locale a orașului Pucioasa

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.