DOI TINERI PRINȘI DROGAȚI LA VOLAN ȘI ALTUL BĂUT, ÎN TIMPUL UNEI RAZII A POLIȚIEI TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Actualitate » DOI TINERI PRINȘI DROGAȚI LA VOLAN ȘI ALTUL BĂUT, ÎN TIMPUL UNEI RAZII A POLIȚIEI TÂRGOVIȘTE

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, alături de efective de la secțiile de poliție rurală din subordine, au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, combaterea infracționalității și reducerea riscului rutier.

Au fost organizate 11 filtre, fiind legitimate 204 persoane și controlate 167 de autovehicule.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 36.000 de lei.

Dintre acestea, cele mai multe, 110, au fost pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumul public, iar 19 pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991.

Totodată, polițiștii au reținut 6 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat, pe bulevardul I.C. Brătianu, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Totodată, pe strada Tudor Vladimirescu, un tânăr de 20 de ani, din Hulubești, a fost depistat în timp ce ar fi condus un autoturism sub influența unor substanțe psihoactive.

Un alt bărbat de 30 de ani, a fost surprins la volanul unui autoturism, pe drumul județean 711, în localitatea Dobra, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA MOROENI ORGANIZEAZĂ O NOUĂ EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! INVITAT SPECIAL : FUEGO!

TÂRGOVIȘTEA ÎMBRACĂ HAINE DE SĂRBĂTOARE! PE 3 DECEMBRIE SE APRINDE ILUMINATUL FESTIV, IAR MOȘUL VA AJUNGE ÎN ORAȘ PE 15 DECEMBRIE

INCENDIU DEVASTATOR LA UN SERVICE AUTO DIN IONEȘTI! AU ARS 7 MAȘINI!

INVESTIȚII NOI ÎN GĂEȘTI! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A MAI SEMNAT UN CONTRACT ÎN VALOARE DE 7,3 MILIOANE DE LEI!

CONDUCEREA PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRE CU ACTIVUL DE PARTID DIN ORGANIZAȚIA PSD TÂRGOVIȘTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.