DOBRA: SE CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ȘI SISTEMATIZARE A ȘANȚURILOR DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » DOBRA: SE CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ȘI SISTEMATIZARE A ȘANȚURILOR DIN COMUNĂ

În comuna Dobra se continuă lucrările de modernizare și sistematizare a șanțurilor de pe străzile din comună. Proiectul este aproape de finalizare în Mărcești, însă edilul Daniel Nica a anunțat că iși dorește să acceseze noi fonduri pentru a continua această investiție și pe străzile celelalte.

“În permanență suntem pe teren pentru verificarea executării lucrărilor de modernizare și sistematizare a șanțurilor în comuna noastră.

Suntem aproape de finalul lucrărilor din proiectul prezent  în satul Mărcești   și am demarat lucrările și pe strada Gârlei din satul Dobra .

Ne încadram în termenul din contract și până îl vom finaliza voi veni cu un alt proiect la care lucrăm pentru următorul set de sistematizare a șanțurilor și astfel vom acoperi aproape toată comuna în ambele sate.” a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.