DOBRA: CAMPANIE DE TESTARE GRATUITĂ PENTRU DEPISTAREA PRECOCE A VIRUSULUI HPV

Prima pagină » Actualitate » DOBRA: CAMPANIE DE TESTARE GRATUITĂ PENTRU DEPISTAREA PRECOCE A VIRUSULUI HPV

“Dragi cetățeni, vă anunțăm că miercuri 12 iulie, Unitatea Mobilă de Screening pentru Cancerul de Col Uterin sosește în comuna Dobra. Rugăm femeile înscrise pe liste să se prezinte pentru recoltare la Căminul Cultural din localitatea Dobra între orele 9.30-13.30 și la Căminul Cultural din localitatea Mărcești începând cu orele 14.00!” au anunțat reprezentanții Primăriei Dobra

Primăria Dobra, prin intermediul proiectului “Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament  Precoce”, dă startul campaniei de testare gratuită pentru prevenirea/depistarea precoce a virusului HPV. Astfel, femeile cu vârsta cuprinsă între 24-29 ani pot efectua gratuit Testul Babeș-Papanicolau, iar cele cu vârsta cuprinsă între 30-64 pot efectuta gratuit Testul HPV.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European, având drept beneficiar INSTITUTUL NAȚIONAL PENTRU SĂNĂTATEA MAMEI ȘI COPILULUI ALESSANDRESCU-RUSESCU, în parteneriat cu Fundația Renașterea  pentru Sănătate, Educație și Cultură, Asociația Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate Sastipen.

Persoana de contact: Lecoiu Oana Gabriela, telefon 0723 021527.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.