DOBRA: A ÎNCEPUT CONCURSUL DE ANDURANȚĂ -ETAPA ZONALĂ- CUPA HILAL’S RIDERS – VIDEO!

Eveniment deosebit în comuna Dobra, în acest weekend! Astăzi s-a dat startul Concursului de anduranță – etapa zonală – Cupa Hilal’s Riders cu prezentarea celor care participă la acest concurs și verificarea cailor.  

La deschiderea evenimentului a participat și conducerea județului Dâmbovița, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii Ionuț Vulpescu, Marian Țachianu, Carmen Holban, primarul comunei Ulmi, Bogdan Tița, și primarii localităților Bilicurești și Niculești.

Deși este un sport ecvestru destul de vechi, anduranța(maratornul cailor) a devenit o disciplină recunoscută de Federatia Ecvestră Internațională (FEI) abia în anul 1978, atunci stabilindu-se și reguli care aveau în prim plan siguranța calului.

Fiind o disciplină mai recentă, anduranța are și cea mai mare dinamică dintre toate disciplinele ecvestre (sărituri peste obstacole, dresaj, eventing – proba completă, reining, voltije, atelaje, polo călare).

Sâmbătă va avea loc concursul, iar la finalul zilei va avea loc premierea câștigătorilor.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: