DOBRA: A ÎNCEPUT CONCURSUL DE ANDURANȚĂ -ETAPA ZONALĂ- CUPA HILAL’S RIDERS – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » DOBRA: A ÎNCEPUT CONCURSUL DE ANDURANȚĂ -ETAPA ZONALĂ- CUPA HILAL’S RIDERS – VIDEO!

Eveniment deosebit în comuna Dobra, în acest weekend! Astăzi s-a dat startul Concursului de anduranță – etapa zonală – Cupa Hilal’s Riders cu prezentarea celor care participă la acest concurs și verificarea cailor.  

La deschiderea evenimentului a participat și conducerea județului Dâmbovița, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii Ionuț Vulpescu, Marian Țachianu, Carmen Holban, primarul comunei Ulmi, Bogdan Tița, și primarii localităților Bilicurești și Niculești.

Deși este un sport ecvestru destul de vechi, anduranța(maratornul cailor) a devenit o disciplină recunoscută de Federatia Ecvestră Internațională (FEI) abia în anul 1978, atunci stabilindu-se și reguli care aveau în prim plan siguranța calului.

Fiind o disciplină mai recentă, anduranța are și cea mai mare dinamică dintre toate disciplinele ecvestre (sărituri peste obstacole, dresaj, eventing – proba completă, reining, voltije, atelaje, polo călare).

Sâmbătă va avea loc concursul, iar la finalul zilei va avea loc premierea câștigătorilor.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.