DNA A DESCHIS DOSAR PENAL ÎN URMA TRAGEDIEI DE LA CREVEDIA! ESTE AL TREILEA DOSAR PENAL ÎN ACEST CAZ!

Prima pagină » Actualitate » DNA A DESCHIS DOSAR PENAL ÎN URMA TRAGEDIEI DE LA CREVEDIA! ESTE AL TREILEA DOSAR PENAL ÎN ACEST CAZ!

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a deschis un dosar penal privind posibile fapte de corupţie în rândul unor funcţionari cu atribuţii de control în urma exploziilor de la Crevedia, judeţul Dâmboviţa. Momentan, dosarul DNA este in rem, se cercetează fapte fără a fi puse încă persoane sub acuzare, dar procurorii vor verifica în anchetă posibile fapte de corupție comise de funcționarii care au permis funcționarea ilegală a stației.

Este cel de-al treilea dosar privind tragedia de la Crevedia, după cel deschis de Parchetul General privind evenimentele de sâmbătă și cel al Parchetului Militar privind intervenția care a dus la rănirea a zeci de pompieri.

Procurorul general al României, Alex Florența, a declarat că Parchetul General a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere urmată de dezastru, dar se poate schimba apoi încadrarea sau se poate extinde urmărirea penală. În ceea ce privește ancheta, procurorul general a precizat că au fost identificați mai mulți martori și se fac audieri la sediul IGPR. De asemenea, au avut loc percheziții la Primăria Crevedia, la un punct de lucru din București și la locuințele celor doi asociați ai companiei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

TÂRGOVIȘTE: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU, DIN CAUZA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.