DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, MESAGERUL LUI MOȘ NICOLAE PENTRU COPIII INTERNAȚI ÎN SPITALUL DIN MORENI

Prima pagină » Actualitate » DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, MESAGERUL LUI MOȘ NICOLAE PENTRU COPIII INTERNAȚI ÎN SPITALUL DIN MORENI

Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a fost mesagerul lui Moș Nicolae și a adus zâmbetul pe chipurile copiilor internați în Sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal Moreni.

Încărcat cu cadouri, acesta a mers la fiecare copil internat, aducându-le un plus de speranță și bucurie.

”Deși n-au avut cum să-și așeze ghetuțele la ferestre, copiii internați în Secția de Pediatrie a Spitalului municipal Moreni au primt vizita Moșului Nicolae! Moșul a venit încărcat cu dulciuri și cu speranță pentru cei mici! La mulți ani tuturor!”, a transmis Gabriel Purcaru

Conducerea Spitalului Municipal Moreni a mulțumit lmanagerului Gabriel Purcaru pentru tot sprijinul pe care l-a oferit în timp spitalului morenar.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.