DESCINDERI LA COJASCA! MASCAȚII AU SĂLTAT 16 INDIVIZI CARE AU PARTICIPAT LA UN SCANAL

Prima pagină » Actualitate » DESCINDERI LA COJASCA! MASCAȚII AU SĂLTAT 16 INDIVIZI CARE AU PARTICIPAT LA UN SCANAL

La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, în comuna Cojasca.

Polițiștii vor pune în aplicare și 16 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

Cei în cauză sunt bănuiți că, la data de 22 aprilie a.c., pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic patru persoane.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, bănuții ar fi pătruns fără drept într-o locuință, ar fi distrus trei ferestre și ar fi provocat distrugeri la trei autoutilitare.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor și dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.