DESCINDERI ALE POLIȚIȘTILOR DE LA ARME LA PERSOANE CARE DEȚINEAU ARME SUPUSE AUTORIZĂRII

Prima pagină » Actualitate » DESCINDERI ALE POLIȚIȘTILOR DE LA ARME LA PERSOANE CARE DEȚINEAU ARME SUPUSE AUTORIZĂRII

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au efectuat cinci percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Descinderile au avut loc în localitățile Vlădeni, Valea Lungă, Picior de Munte, Costeștii din Vale și municipiul Târgoviște, iar în urma acestora, polițiștii au indisponibilizat 9 arme neletale deținute ilegal, precum și muniția aferentă.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, în perioada 2022-2023, cele cinci persoane ar fi achiziționat armele neletale, supuse autorizării, de pe platformele unor magazine online, acestea fiind livrate prin servicii de curierat la locuințele acestora.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Moreni, Găești și Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.