DEPUTATUL PSD CORNELIU ȘTEFAN: “TRANSMIT CALDE MULȚUMIRI ȘI RECUNOȘTINȚA MEA NESTRĂMUTATĂ PENTRU ÎNALTPREASFINȚITUL PĂRINTE ARHIEPISCOP ȘI MITROPOLIT NIFON”

Prima pagină » Actualitate » DEPUTATUL PSD CORNELIU ȘTEFAN: “TRANSMIT CALDE MULȚUMIRI ȘI RECUNOȘTINȚA MEA NESTRĂMUTATĂ PENTRU ÎNALTPREASFINȚITUL PĂRINTE ARHIEPISCOP ȘI MITROPOLIT NIFON”

“Cu speranță și încredere în Bunul Dumnezeu, particip astăzi la Sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, ocrotitorul Eparhiei Târgoviștei. Anul acesta, desfășurat în condițiile speciale ale pandemiei de COVID-19, evenimentul spiritual este unul în care, paradoxal, distanțarea socială ne apropie mai mult sufletește. Astfel de momente spirituale, speciale pentru gând și suflet, ne dau puterea de a merge mai departe și de a cumpăni la planurile Creatorului pentru poporul nostru și pentru Omenire.
Transmit calde mulțumiri și recunoștința mea nestrămutată pentru Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, pentru echilibrul pe care îl menține în județ, cu înțelepciune, răbdare și blândețe duhovnicească, dar și pentru responsabilitatea exemplară cu care evenimentul a fost organizat, respectându-se cu strictețe toate măsurile de protecție sanitară. Cu speranța revenirii la normalitatea vieții de dinainte de pandemie, cu credința în exemplul uneia dintre personalitățile marcante ale Ortodoxiei românești și universale pe care o sărbătorim astăzi și la Moaștele căreia ne rugăm, fie ca Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, cel dintâi sfânt canonizat pe teritoriul țării noastre, să ocrotească în continuare județul, Cetatea și pe toți locuitorii ei!” a scris deputatul pe Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.