DEPUTATA CARMEN HOLBAN A PARTICIPAT LA SĂPTĂMÂNA CULTURII CHILIENE, LA INVITAȚIA AMBASADOAREI REPUBLICII CHILE ÎN ROMÂNIA

Prima pagină » Politica » DEPUTATA CARMEN HOLBAN A PARTICIPAT LA SĂPTĂMÂNA CULTURII CHILIENE, LA INVITAȚIA AMBASADOAREI REPUBLICII CHILE ÎN ROMÂNIA

“Astăzi, la invitația Excelenței Sale, Doamna María-Pía Busta-Díaz, Ambasadoarea Republicii Chile în România, am participat la inaugurarea Săptămânii Culturii Chiliene.

În prima zi, Institutul Cervantes din București a fost gazda unei expoziții de pictură și sculptură, precum și momente de performance muzical cu lectură de poeme a unor renumiți poeți chilieni.

Pe parcursul săptămânii, vor mai rula filme reprezentative pentru cinematografia chiliană și vor avea loc degustări ale unor produse tradiționale.

Răspund de fiecare dată cu plăcere invitațiilor făcute de Excelența Sa, Doamna María-Pía Busta-Díaz, Ambasadoarea Republicii Chile în România.

Cultura leagă țările noastre, iar astfel de evenimente strâng cel mai bine relațiile dintre celor două țări.” a declarat Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.