DE ZIUA VÂRSTNICILOR, PRIMARIA DĂRMĂNEȘTI A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 50 DE ANI DE CĂSNICIE ȘI CETĂȚENII CARE AU ÎMPLINIT 90 DE ANI

Ziua Internațională a Vârstnicilor a fost punctată cum nu se putea mai frumos de către Primăria comunei Dărmănești. Edilul Valentin Mihalache a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie dar și cetățenii care au împlinit anul acesta 90 de ani de viață.

“Astăzi, 1 octombrie, ne plecăm cu respect în fața consătenilor noștri vârstnici, pentru contribuția însemnată pe care au adus-o de-a lungul anilor la dezvoltarea satului nostru și societății românești.

Desi adresăm urările in această zi de 1 octombrie, respectul nostru se îndreaptă în fiecare zi către persoanele de vârsta a treia, a căror experiență de viață și înțelepciune trebuie valorificate in continuare pentru a perpetua capacitatea umană de a construi,de a ridica societatea noastră.

La mulți ani dragii noștri!

Cu această ocazie ,Primăria și Consiliul Local Dărmănești prin reprezentanții lor primar,viceprimar și consilieri locali,au premiat și felicitat cuplurile ce au sărbătorit 50 de ani de căsătorie și pe cei ce împlinesc 90 de ani de viață în anul 2021.” a transmis Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.  

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: