DE NECREZUT! UN COPIL DE 14 ANI A ACCIDENTAT CU MAȘINA FURATĂ O FATĂ ȘI APOI A FUGIT

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe drumul județean 702A, în localitatea Voia, s-a produs un accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că o minoră, în vârstă de 16 ani, din Voia, ar fi fost acroșată de un autoturism, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier.

Victima a fost transportată la spital, fiind rănită ușor.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul ar fi un minor de 14 ani.

Acesta ar fi sustras autoturismul din curtea bunicii și, ulterior, l-ar fi condus pe drumul județean 702A, deși nu deținea permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și furt în scop de folosință.

Luna trecută, tot în satul Voia, alți doi copii de 14 și 13 ani, au fost prinși conducând mașini sustrase.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »