DE AZI ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PROGRAMUL„INTERNSHIP 2022” LA CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Administratie » DE AZI ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PROGRAMUL„INTERNSHIP 2022” LA CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Începând de astăzi, 2 septembrie 2022, s-a dat startul înscrierilor la programul Internship organizat pentru al doilea an consecutiv de Consiliul Județean Dâmbovița (CJD).

        Pe parcursul a 3 luni (1 octombrie – 31 decembrie 2022) tinerii care doresc să se implice activ în viața județului sunt așteptați la sediul Consiliului Județean Dâmbovița să se înscrie  la un important program de internship – unicul program de acest fel, la nivel național, pentru administrația locală, al cărui inițiator este președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Criteriile de eligibilitate, documentele necesare pentru înscriere, termenul-limită de primire a documentelor solicitanților, felul în care se va face selecția candidaților sunt informații care pot fi consultate pe site-ul instituției noastre, www.cjd.ro, la secțiunea „Informații utile”.

Stagiarii ce vor fi selectați își vor desfășura activitatea în structurile aparatului de lucru al Consiliului Județean Dâmbovița, în baza celor 9 posturi alocate în acest sens, după cum urmează: Direcția juridică, contencios, administrarea patrimoniului (2 posturi), Serviciul Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale (1post), Direcția strategii, programe și investiții (1post), Direcția Economică (2 posturi), Direcția Tehnică (2 posturi) și Serviciul Imagine, Relații cu presa, ONG și Relații Externe (1 post).

 Perioada de înscriere a candidaților se va încheia pe data de 12 septembrie 2022, etapă ce va fi urmată de evaluarea doasarelor (13 – 16 septembrie); interviul candidaților (19 – 23 septembrie); publicarea rezultatelor pe data de 26 septembrie și semnarea contractelor pe data de 29 septembrie.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan: „Este un program important pentru instituția noastră și pentru județul nostru. De astăzi, demarăm acest program de internship. Pe site-ul Consiliului Județean Dâmbovița sunt toate datele despre program. Timpul de muncă în cadrul acestui program va fi de 20 ore pe săptămână – 4 ore pe zi. Internul va beneficia de o indemnizație pentru internship, plătită de Consiliul Județean Dâmbovița, al cărei cuantum este stipulat în contractul de internship. La finalul programului de internship internul va primi un certificat de internship. Toate activitățile pe care stagiarii le vor desfășura la Consiliul Județean Dâmbovița se vor derula sub stricta îndrumare a unui coordonator”.

Compartimentul Imagine, Relații Externe,

Consiliul Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.