DARURI DE PESTE 10.000 LEI OFERITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI UNOR INSTITUȚII SOCIALE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA 

Prima pagină » Actualitate » DARURI DE PESTE 10.000 LEI OFERITE DE ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI UNOR INSTITUȚII SOCIALE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA 

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, marți, 20 decembrie 2022, la inițiativa ÎnaltpreasfințituluiPărinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, prin intermediul Pc. Pr. Cristian Oancea, Consilier Social-Filantropic și Misionar,  au oferite Centrului Social Creștin din Târgoviște: pilote, lenjerii, perne, detergentși pungi cu dulciuri. 

Au mai fost oferite, unor instituții sociale din Municipiul Târgoviște, cu care Eparhia noastră colaborează, daruri, constând din dulciuri și răcoritoare. Acestea sunt: Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom down Sf. MariaCentrul de zi pentru copii cu dizabilitățiCăminul pentru persoane vârstnice Sf. ElenaAsociația Nevăzătorilor Dâmbovița și Asociația Națională a Surzilor din România, filiala Târgoviște.

De asemenea, beneficiarilor de la Casa Mara,componentă a Centrului Floarea Speranței din Pucioasa, din cadrul Direcției Generale de Asistență  Socială Dâmbovița, le-au fost dăruite alimente specifice pentru masa de Crăciun.

Toate aceste daruri au fost în valoare de peste10.000 lei.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.