DĂRMĂNEȘTI: SE LUCREAZĂ DE ZOR LA MAI MULTE PROIECTE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI

În această perioadă, în comuna Dărmănești se lucrează la foc continuu la mai multe proiecte pentru dezvoltarea comunei. Edilul Valentin Mihalache a anunțat că echipa sa lucrează și pentru a demara noi proiecte necesare comunității din Dărmănești.

“Lucrări în desfășurare,

– Extindere rețea de gaze naturale în comuna Dărmănești

– Pod peste pârâul Provița

– Reabilitarea, modernizare, extindere și dotare Cămin Cultural

– Sală de sport școlară

– Rețea de  canalizare și racorduri de apă menajeră în Marginenii de Sus

În această perioadă se lucrează la aceste proiecte, urmează demararea altor proiecte necesare comunității noastre. „ a anun’at Valentin Mihalavhe, primarul comunei Dărmănești.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »