DÂMBOVIȚA: PROGRAM SPECIAL ÎN LUNILE DE VARĂ LA SERVICIUL DE PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI AUTO

Prima pagină » Actualitate » DÂMBOVIȚA: PROGRAM SPECIAL ÎN LUNILE DE VARĂ LA SERVICIUL DE PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI AUTO

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și pentru a se asigura desfășurarea în condiții normale a activității de preschimbare a permiselor de conducere, respectiv, înmatricularea vehiculelor sau transcrierea dreptului de proprietate a acestora, Prefectul Claudia Gilia a dispus modificarea programului de lucru cu publicul în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, în lunile iulie și august ale anului 2023, urmând ca instituția să desfășoare activități de lucru cu publicul după cum urmează:

  • Sâmbătă, 08 iulie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;
  • Sâmbătă, 15 iulie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;
  • Sâmbătă, 22 iulie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;
  • Sâmbătă, 19 august 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;
  • Sâmbătă, 26 august 2023, în intervalul orar 08.00-16.00.

Măsura prelungirii programului de lucru se impune atât pentru evitarea supraaglomerării la ghișee și reducerea timpului de așteptare al solicitanților, cât și pentru desfășurarea activităților de lucru cu publicul pentru operațiunile de examinare a candidaților în vederea obținerii permisului de conducere.

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița monitorizează permanent situația solicitărilor din cadrul Serviciului, iar în funcție de aceasta se vor lua măsuri de adaptare a programului de lucru și se vor depune eforturi susținute pentru ca toate solicitările să fie soluționate în termen rezonabil.

Cetățenii vor fi informați în legătură cu toate modificările ce vor surveni în programul de lucru cu publicul în cadrul SPCRPCIV Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.