DÂMBOVIȚA, PRIMUL JUDEȚ CĂRUIA I-AU FOST APROBATE PROIECTELE DEPUSE PE “ANGHEL SALIGNY”! CE PRIMĂRII AU OBȚINUT FINANȚARE!

Prima pagină » Actualitate » DÂMBOVIȚA, PRIMUL JUDEȚ CĂRUIA I-AU FOST APROBATE PROIECTELE DEPUSE PE “ANGHEL SALIGNY”! CE PRIMĂRII AU OBȚINUT FINANȚARE!

” Veste ?????̦?̆ pentru ??̂??????̦?! Suntem ?????? ?????̦ căruia, astăzi, i-au fost aprobate cererile de finanțare depuse prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
-82 de primării și Consiliul Județean Dâmbovița vor investi aproximativ ?.???.???.??? de lei în ??? ?? ???????? de înființare, extindere, reabilitare și modernizare de ???????, ??????, ???̦??? ?? ???̆ și ???̆ ?????̆, proiecte de care vor beneficia peste ???.??? ?? ??̂??????̦???.

Așadar, situația proiectelor aprobate prin „Anghel Saligny” este următoarea:
????????? ?????̦??? ??̂??????̦? – ? ???????? a căror valoare se ridică la ???.???.??? ???.

– Centura orașului Găești – Drum de legătură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești – 80.239.363 lei;
– Reabilitare și modernizare DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni – 40.932.715 lei;
– Modernizare DJ 714 sector Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului – 9.832.976 lei;

– Reabilitare DJ 712A Runcu – Râu Alb – 8.994.947 lei.

  • ?? ?? ?????̆??? – ?? ?? ???????? ?????? ???̆ ?̦? ?????????? ?̂? ??????? ?? ????? ???.???.??? ???;
  • ?? ?? ?????̆??? – ?? ?? ???????? ?????? ??????? ?̦? ?????? ?? ? ??????? ?? ??????????? ???.???.??? ???.
    ▫️ Sunt primării care au depus cereri de finanțare pentru drumuri și poduri, dar și pentru rețele de apă și canalizare, ??? ?̂? ?????? ????̆????? ??? ???????, ?? ??????? ?????????? ?̂? ?????, ?????????? ???????? ????̆??.

✅ Comparativ, în 10 ani de PNDL I și II, au fost semnate contracte de 1,1 miliarde de lei, iar astăzi, prin „Anghel Saligny”, au fost aprobate proiecte de investiții de 1,38 miliarde de lei. Atragem ??????? într-o perioadă în care investițiile sunt mai mult decât necesare, fără a mă referi însă doar la creșterea ???????? ?? ??????? al ??̂??????̦??????.
????? ?? ???? ?̂? ?????? ?̂? ?????̦?? ??̂??????̦? ??? ???? ? ?????̦?? ?̂? ????̦!
Vor fi înființate ??? ?????? ?? ?????̆, iar ?????? ?????? din domeniu, dar și firmele cu activități conexe proiectelor finanțate prin acest program vor fi, la rândul lor, ??????????? ale Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Acest lucru va crește ?????????????? județului nostru și a tuturor ????????̆?̦???? locale atât din punct de vedere economic, cât și social. Nu am ținut cont de culoarea politică a primarilor și am susținut proiectele tuturor pentru că, așa cum spuneam la începutul mandatului de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, d?????????? județului nostru este o muncă de echipă, ???????????̦?? ???????̆ – ??̂??????̦???. ?̦? ????̆ ??̆ ????? ????? ?? ?̂???̂????̆!” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.