DÂMBOVIȚA: CINCI TINERI ACUZAȚI DE TRAFIC DE DROGURI AU AJUNS ÎN AREST, DUPĂ DESCINDERILE PROCURORILOR DIICOT

Prima pagină » Actualitate » DÂMBOVIȚA: CINCI TINERI ACUZAȚI DE TRAFIC DE DROGURI AU AJUNS ÎN AREST, DUPĂ DESCINDERILE PROCURORILOR DIICOT

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea a cinci inculpați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, începând cu luna ianuarie 2021 şi până în prezent, inculpații au comercializat, pe raza județului Dâmbovița, în repetate rânduri (peste 900 de acte materiale), droguri de risc (canabis).
La aceeași dată au fost puse în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și pe raza a zece localități din județul Dâmbovița, fiind identificate și ridicate aproximativ 100 de grame de canabis și 15 grame de ciuperci halucinogene, sumele de 14.400 de lei și 7.920 de euro, două cântare de precizie, 18 grindere, 17 telefoane mobile și peste 900 de articole pirotehnice din categoriile F1 și F2 , 48 de persoane fiind conduse la audieri.

În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, din cadrul Poliției Române.
Activitățile s-au derulat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, București, Pitești, ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploiești și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.