DÂMBOVIȚA: APROAPE 2000 DE GOSPODĂRII SUNT ÎN BEZNĂ DIN CAUZA NINSORII ȘI A VISCOLULUI

Ca urmare a precipitațiilor căzute în ultima perioada, echipajele de pompieri au intervenit în două situații pentru îndepărtarea unui stâlp care bloca o banda de circulație în comuna Slobozia Moară și pentru îndepărtarea unui copac cazut pe cabluri electrice in Picior de Munte.

Operatorul de energie electrică acționează cu echipaje în teren pentru remedierea defecțiunilor cauzate de fenomenele meteorologice. La ora 06:00 erau afectate 33 puncte de transformare și 4 linii de medie tensiune, fiind nealimentarii 1737 consumatori din comunele Poiana, Iedera, Valea Mare și Crevedia.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »