CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL DE LA LUNGULEȚU! PATRU PERSOANE AU FOST RĂNITE! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL DE LA LUNGULEȚU! PATRU PERSOANE AU FOST RĂNITE! VIDEO!

“La data de 16 august a.c., în jurul orei 19:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier între localitățile Slobozia Moară și Lungulețu.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 7, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a șoferului și a trei pasageri cu vârste cuprinse între 26 și 46 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” transmite Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița.

Martorii spun că duba se deplasa din direcția București, către Găești. La un moment dat, mașina a intrat pe contrasens și apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile. Tot ei spun că una dintre victime a fost proiectată prin parbriz. Cel mai probabil, șoferul dubei a ațipit la volan sau a avut alte preocupări în timp ce era la volan. Ancheta polițiștilor va stabili cu siguranță care au fost cauzele producerii acestui evenimnet rutier.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

PUCHENI! NEA ȘERBAN PETRE, VETERAN DE RĂZBOI, SĂRBĂTORIT DE AUTORITĂȚILE LOCALE, LA ÎMPLINIREA A 101 ANI DE VIAȚĂ!

POPULARE CU CRAP PE BALTA BUTIMANU! S-A DESCHIS SEZONUL DE PESCUIT! IATĂ REGULAMENTUL PENTRU ANUL 2024!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.