CULTURĂ DE CANNABIS DESCOPERITĂ ÎNTR-O PĂDURE DIN OCNIȚA! UN BĂRBAT DIN TÂRGOVIȘTE A FOST ARESTAT!

Prima pagină » Actualitate » CULTURĂ DE CANNABIS DESCOPERITĂ ÎNTR-O PĂDURE DIN OCNIȚA! UN BĂRBAT DIN TÂRGOVIȘTE A FOST ARESTAT!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gura Ocniței au informat Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița cu privire la existența unei culturi de cannabis într-o pădure din comuna Ocnița.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, a fost depistat în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi efectuat activități de întreținere a unei culturi outdoor de cannabis.

Bărbatul, în perioada aprilie – august a.c., ar fi achiziționat o cantitate importantă de semințe, ar fi înființat și întreținut o cultură, într-o zonă împădurită, din extravilanul unei comune, din județul Dâmbovița.

La fața locului, într-o zonă greu accesibilă, au fost descoperite și indisponibilizate 14 plante, cu dimensiuni între 1,40 și 2,70 de metri.

În urma controlului autovehiculului, au fost descoperite și ridicate o cantitate de cannabis, precum și alte mijloace de probă.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița unde, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 6 septembrie a.c., bănuitul a fost prezentat Tribunalului Dâmbovița, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.