CRÂNGURILE: NOUL PARC DIN BĂDULEȘTI, APROAPE DE FINALIZARE! UITE CE FRUMOS A FOST AMENAJAT!

Prima pagină » Actualitate » CRÂNGURILE: NOUL PARC DIN BĂDULEȘTI, APROAPE DE FINALIZARE! UITE CE FRUMOS A FOST AMENAJAT!

Noul parc din satul Bădulești, comuna Crângurile, este aproape de finalizare! O investiție la care primarul Costin Barbu ține foarte mult și pe care a supravegheat-o tot timpul.

Aici, copiii, dar și adulții vor putea petrece, în curând, momente de joacă și relaxare. Cu alei îngrijite, bănci și lumini ambientale, părculețul își va primi vizitatorii în zilele viitoare:

„La parcul și locul de joacă pentru copii din satul Bădulești, se fac ultimele retușuri și probe. Începând de săptămâna viitoare, atât copiii cât și dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei noastre, sunteți bineveniți să vă recreați în această minunată locație!”, a precizat primarul comunei Crângurile, Costin Barbu.

Edilul a anunțat că parcul va fi și monitorizat video, iar cine va încerca să facă stricăciuni în npoul parc va plăti.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.