CORNELIU ȘTEFAN: “PRIORITATEA MEA ESTE DEZVOLTAREA FIECĂRUI SAT, FIECĂREI COMUNE, A TUTUROR ORAȘELOR ȘI MUNICIPIILOR DIN DÂMBOVIȚA, CU AJUTORUL FONDURILOR EUROPENE”

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN: “PRIORITATEA MEA ESTE DEZVOLTAREA FIECĂRUI SAT, FIECĂREI COMUNE, A TUTUROR ORAȘELOR ȘI MUNICIPIILOR DIN DÂMBOVIȚA, CU AJUTORUL FONDURILOR EUROPENE”

Consiliul Județean Dâmbovița, alături de Camera de Comerț. Industrie și Agricultură Dâmbovița și de ADR Sud-Munteni, a organizat o serie de întâlniri cu primarii și cu oamenii de afaceri din județul Dâmbovița pentru a prezenta oportunitățile de atragere a fondurilor europene. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a precizat că are pregătite deja 7 proiecte cu o valoare de peste 200.000.000 de euro.

“Este un angajament pe care mi l-am asumat încă din prima zi ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Acesta este și motivul pentru care, astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, am organizat o întâlnire a primarilor dâmbovițeni și a oamenilor de afaceri cu directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat, și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

Cifrele județului Dâmbovița sunt mai mult decât elocvente și încurajatoare! La finalul anului trecut, Dâmbovița se situa pe primul loc în regiunea Sud-Muntenia la atragerea de bani europeni: 4,415 miliarde de lei, doar prin progrmaul Operațional Regional suma ridicându-se la 1,65 miliarde de lei. Și județul Dâmbovița nu se va opri aici! Programul Regional 2021-2027, derulat prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, va fi una dintre principalele surse de finanțare pentru Consiliul Județean Dâmbovița, primării, dar și pentru mediul privat dâmbovițean. Administrația județului are pregătite 7 proiecte cu o valoare de peste 200.000.000 de euro. Totodată, mă bucur să vă anunț că Dâmbovița este singurul județ din zona Sud-Muntenia care are finalizată strategia integrată de dezvoltare, document necesar tuturor primăriilor pentru depunerea cu succes a proiectelor prin Programul Regional 2021-2027. Au fost lămurite foarte multe aspecte legate de liniile de finanțare pe care le vor avea la dispoziție administrațiile publice locale și mediul privat, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească.

I-am asigurat pe toți cei prezenți de sprijinul meu și al Consiliului Județean Dâmbovița în implementarea proiectelor lor, dezvoltarea acestui județ fiind o muncă de echipă!”a declarat Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.