CORNELIU ȘTEFAN, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, MESAJ DE ZIUA EROILOR

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, MESAJ DE ZIUA EROILOR

“În urma unui erou nu rămâne doar o pagină de istorie, ci și puterea exemplului acestuia – model de demnitate, vitejie și atașament față de țară.

Astăzi, am sărbătorit Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor! Ceremonia săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon la Catedrala din Târgoviște a strâns enoriașii veniți pentru a asista la slujbă, dar și pentru a aduce un omagiu eroilor români căzuți de-a lungul istoriei noastre. De asemenea, în prima parte a zilei, am avut privilegiul de a depune o coroană de flori și la monumentul Cimitirului de Onoare Românesc de la Teiș.

Le datorăm ostașilor noștri existența noastră ca neam. Să le cinstim memoria şi, mai ales, să nu uităm că ei au pus destinul țării mai presus de propriile vieți.

Hristos S-a Înălțat!

Cinste și onoare eroilor neamului! ” a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.