CORNELIU ȘTEFAN: “ORAȘUL FIENI VA AVEA UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE ȘCOLI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA!”

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN: “ORAȘUL FIENI VA AVEA UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE ȘCOLI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA!”

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, s-a aflat astăzi în orașul Fieni, unde a făcut o vizită la șantierul de reabilitare și extinderea Școlii Generale “Diaconu Coresi”.

“Astăzi, împreună cu primarul Iulian Tătulescu, am făcut o vizită pe șantierul de reabilitare și extindere a Școlii Generale „Diaconu Coresi” – proiect cu o valoare de aproximativ 33.000.000 de lei. Din această sumă, 18.000.000 de lei sunt fonduri europene nerambursabile, diferența de 15.000.000 de lei fiind asigurată de Primăria Fieni. Lucrările sunt de anvergură, suprafața desfășurată aflată în reabilitare având nu mai puțin de 2.426 de mp. Totodată, se mai construiește un nou corp de clădire, parter și etaj, cu o suprafață desfășurată de 1.249 de mp. Cu această extindere, Școla Generală „Diaconu Coresi” din Fieni va avea 21 de clase, 3 laboratoare (informatică, fizică-chimie, biologie / istorie / geografie), bibliotecă / mediatecă, dar și celelalte spații necesare desfășurării orelor de curs în cele mai bune și moderne condiții. Mai mult, se reabilitează sala de sport și, la exterior, se construiește un teren de sport cu o suprafață de 480 de mp.
Autoritățile locale investesc masiv în educația copiilor din județul Dâmbovița, iar Fieniul este unul dintre cele mai bune exemple. Îl felicit pe domnul primar Iulian Tătulescu pentru atenția acordată învățământului din orașul pe care îl conduce! Felicitări și echipei de implementare a proiectului din cadrul Primăriei Fieni!” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.