CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ MOBILIZATOR PENTRU TINERII DE LA TSD DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ MOBILIZATOR PENTRU TINERII DE LA TSD DÂMBOVIȚA

„Am văzut în această seară spiritul TSD, am simțit spiritul TSD în această seară și cred că avem nevoie cu toții de o Organizație deschisă, vie, iar de aici, din această sală, din rândurile TSD, să plece următoarele figuri emblematice ale Organizației PSD Dâmbovița și ale organizației la nivel național. Cred că sunt singurul care poate să vorbească din suflet despre această Organizație. Nu întâmplător i-am invitat aici pe primari, parlamentari, consilieri locali, pe președintele Marcel Ciolacu, pentru că toți suntem colegi, iar cei care nu-și cunosc istoria nu au viitor. Sunt de 22 de ani în această organizație, am plecat de jos și nu mi-a fost rușine când am lipit afișe, când am mers cu găleata de aracet, nu mi-a fost rușine cânt am fost simplu membru la Tineret, nu mi-a fost rușine când am fost secretar general al Organizației TSD Dâmbovița, când președintele acestei Organizații era Leonardo Badea, astăzi viceguvernatorul României. Am candidat la funcția de președinte în anul 2010 și am spus în ultimii 12 ani că nu o să mai fie o Conferință TSD ca la acea vreme… Iată că tinerii de astăzi au fost în stare să facă o conferință mai puternică. Vreau să vă felicit pe toți pentru munca pe care o desfășurați în cadrul TSD, în fiecare localitate, și pentru ceea ce faceți alături de primarii noștri pe partea administrativă. O spun astăzi, în calitate de președinte al PSD Dâmbovița, cea mai frumoasă perioadă pe care am trăit-o în acest partid a fost aceea când am fost membru TSD. Bucurați-vă în fiecare zi de ceea ce faceți cu colegii și prietenii voștri pentru că nu o să vă mai întâlniți niciodată cu aceste vremuri. (…) Nu voi face niciodată ce au făcut seniorii în 2012… Nu o să mă bag niciodată peste Organizația TSD, nu o să impun niciodată Organizației TSD ce să facă în județul nostru… Vă rog să fiți tineri și să veniți cu idei noi, pentru că voi nu sunteți atât de virusați politic cum suntem noi cei de la seniori… Poate avem  momente în viață când și noi gândim foarte multe lucruri, din punct de vedere politic, dar nu putem să le facem… Voi sunteți cei care puteți să creați astăzi idei, și politice, pentru ceea ce facem noi în Dâmbovița și la nivel național.

Astăzi este o zi bună pentru TSD și PSD Dâmbovița. În ianuarie 2020 am avut o conferință la seniori, domnul președinte Marcel Ciolacu a fost în sală, și o spun cu toată responsabilitatea că a avut mână bună pentru Dâmbovița. Dacă în ianuarie nu aveam curajul, un curaj nebunesc la vremea respectivă, și nu mergeam până la capăt și nu făceam o schimbare la nivelul PSD Dâmbovița, astăzi PSD era în opoziție, astăzi făceam o conferință TSD în sala de jos de la partid, astăzi poate aveam doar 35-40 de primari, astăzi nu aveam jumătate plus unu din parlamentari, nu aveam Consiliul Județean, nu aveam Primăria Târgoviște, nu aveam cei mai mulți aleși locali din județ. Am jucat în echipă și așa voi juca toată viața. Îi mulțumesc președintelui Marcel Ciolacu pentru că a crezut în echipa de la Dâmbovița.

Noi seniorii niciodată nu o să ne băgăm peste voi, cei de la TSD. Din partea noastră aveți tot sprijinul. Vă provoc ca în 2024, și eu vă sprijin cu toate forțele, să avem cel puțin 200 de consilieri locali din rândurile TSD, să avem un număr dublu de primari de la TSD, un număr dublu de viceprimari, un număr dublu de consilieri județeni și, de ce nu, de la TSD să plece cel puțin un parlamentar.

L-am cunoscut pe Andrei Tudora acum 3 ani, nu am fost nici coleg cu el, nici prieten, dar m-a convins puterea lui de muncă și nu în ultimul rând că „și-a dorit”, este cel mai important lucru în politică ca în primul rând să-ți dorești… A venit alături de noi, a muncit și, vă spun, că aveți un om pe care vă puteți baza pentru a putea atinge provocarea pe care am lansat-o. Nu trebuie să ne fie rușine, suntem cea mai puternică organizație politică din județul Dâmbovița și de la nivel național și asta datorită muncii pe care o depunem cu toții în fiecare localitate din județul nostru… (…) Dumnezeu să ne dea gândul cel bun. Doamne ajută! Mult succes noii echipe” a fost mesajul lui Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, la Conferința de alegeri a TSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.