CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ LA DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ LA DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR

“Prima zi a noului an școlar, o zi plină de emoții pentru noi toți!

În primul rând, aș vrea să transmit un mesaj de încurajare și susținere tuturor elevilor, părinților și bunicilor lor, dar și cadrelor didactice.

Dragi copii, indiferent de clasa în care veți merge în acest an și de provocările care vor apărea pe parcurs, aveți încredere în voi și în multele lucruri pe care le puteți face. Nu va fi întotdeauna ușor, dar vă asigur că veți avea întotdeauna sprijinul nostru necondiționat.

Părinții și bunicii vă sunt alături pentru ca voi să vă atingeți adevăratul potențial. Și le mulțumesc pentru acest lucru!

Cadrelor didactice le doresc un an plin de reușite! De munca lor de zi cu zi depinde viitorul copiilor noștri și am toată încrederea că, datorită dedicării lor, toți cei care astăzi trec pragul școlii vor avea deschis drumul către succes.

Așadar, călătorie plăcută în noul an școlar!” a transmis Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.