CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ DE FORȚĂ:”COLEGII DIN ZONA GĂEȘTI SUNT GATA DE VICTORIE!”

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ DE FORȚĂ:”COLEGII DIN ZONA GĂEȘTI SUNT GATA DE VICTORIE!”

“Când am candidat am pus tot proiectul nostru politic sub sloganul unitatii: ”Uniti pentru Dâmbovita”. Poate că unii au crezut ca sunt trei cuvinte aruncate în spatiul public doar pentru că sunau bine. Poate că pentru unii e doar un slogan. Pentru mine e un crez. E o valoare de conștiință pe care mă încăpățânez să o cultiv până când toti vor înțelege că doar unirea face puterea. Iar azi m-am bucurat mult când i-am văzut pe colegii mei din zona #Găesti că sunt determinati, pregătiți și gata de victorie.”este mesajul deputatului Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.