CORNELIU ȘTEFAN: “LA MULȚI ANI, TÂRGOVIȘTE! LA MULȚI ANI TUTUROR TÂRGOVIȘTENILOR! “

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN: “LA MULȚI ANI, TÂRGOVIȘTE! LA MULȚI ANI TUTUROR TÂRGOVIȘTENILOR! “

“Am participat astăzi, în prima dintre Zilele Municipiului #Târgoviște, la slujba de prăznuire a Maicii Domnului oficiată la Catedrala Arhiepiscopală din Târgoviște!

Totodată, la invitația primarului municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, am luat parte la ședința festivă a Consiliului Local Târgoviște desfășurată în Sala Tronului a Curții Domnești, unde mi-am reafirmat sprijinul pentru toate lucrurile bune și frumoase pregătite și de astăzi înainte târgoviștenilor de către administrația locală.

Lăsând la o parte pragmatismul cifrelor care evidențiază investițiile ultimilor ani în Târgoviște, rezultatele echipei conduse de Daniel Cristian Stan se văd și se simt în starea de bine pe care locuitorii urbei noastre o trăiesc.

Mă bucur că instituția pe care o conduc, Consiliul Județean #Dâmbovița, este parte a unor proiecte ce transformă Cetatea de Scaun, așa cum proiectele unice pe care le-am gândit pentru Dâmbovița schimbă fața întregului județ.

Acum, la ceas aniversar, un lucru este cert: calea pe care municipiul Târgoviște a intrat nu a fost niciodată mai clară, iar drumul este unul spre un oraș mai puternic, mai sănătos, mai sigur, cu oameni zâmbitori și mândri de locul în care trăiesc, muncesc și își cresc copiii și nepoții.

La mulți ani, Târgoviște!

La mulți ani tuturor târgoviștenilor!

La mulți ani sărbătoriților zilei!” a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.