CORNELIU ȘTEFAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL TURCIEI, LA NICULEȘTI, ACOLO UNDE SE CONSTRUIEȘTE UNUL DINTRE CELE MAI LUXOSE ȘI MAI MARI TERENURI DE GOLF DIN EUROPA

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL TURCIEI, LA NICULEȘTI, ACOLO UNDE SE CONSTRUIEȘTE UNUL DINTRE CELE MAI LUXOSE ȘI MAI MARI TERENURI DE GOLF DIN EUROPA

” Astăzi, la Niculești, am avut deosebita plăcere de a mă întâlni cu Excelența Sa, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.
Locația nu a fost deloc întâmplătoare, la Niculești fiind în curs de amenajare unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa, dezvoltatorul turc alocând acestui proiect aproximativ 60.000.000 de EURO.
Investițiile cu capital turcesc din Dâmbovița, nu puține ca număr, demonstrează capacitatea județului nostru și a comunităților locale de răspunde în mod satisfăcător cerințelor oamenilor de afaceri din diverse domenii, de la sport și recreere până la producția de electrocasnice și facilitățile conexe acesteia.
Totodată, i-am prezentat Excelenței Sale, domnului Özgür Kivanç Altan, o serie de alte elemente particulare ale județului nostru, acestea având menirea de a crește gradul de atractivitate și interesul oamenilor de afaceri turci în ceea ce privește viitoare investiții.
Mulțumim pentru vizită Excelenței Sale, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.
L-am asigurat și pe această cale de faptul că toți investitorii vor beneficia de sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și al administrațiilor publice dâmbovițene, dezvoltarea relațiilor bilaterale existente fiind dovada unei bune colaborări româno-turce.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.