CORNELIU ȘTEFAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL TURCIEI, LA NICULEȘTI, ACOLO UNDE SE CONSTRUIEȘTE UNUL DINTRE CELE MAI LUXOSE ȘI MAI MARI TERENURI DE GOLF DIN EUROPA

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL TURCIEI, LA NICULEȘTI, ACOLO UNDE SE CONSTRUIEȘTE UNUL DINTRE CELE MAI LUXOSE ȘI MAI MARI TERENURI DE GOLF DIN EUROPA

” Astăzi, la Niculești, am avut deosebita plăcere de a mă întâlni cu Excelența Sa, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.
Locația nu a fost deloc întâmplătoare, la Niculești fiind în curs de amenajare unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa, dezvoltatorul turc alocând acestui proiect aproximativ 60.000.000 de EURO.
Investițiile cu capital turcesc din Dâmbovița, nu puține ca număr, demonstrează capacitatea județului nostru și a comunităților locale de răspunde în mod satisfăcător cerințelor oamenilor de afaceri din diverse domenii, de la sport și recreere până la producția de electrocasnice și facilitățile conexe acesteia.
Totodată, i-am prezentat Excelenței Sale, domnului Özgür Kivanç Altan, o serie de alte elemente particulare ale județului nostru, acestea având menirea de a crește gradul de atractivitate și interesul oamenilor de afaceri turci în ceea ce privește viitoare investiții.
Mulțumim pentru vizită Excelenței Sale, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.
L-am asigurat și pe această cale de faptul că toți investitorii vor beneficia de sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și al administrațiilor publice dâmbovițene, dezvoltarea relațiilor bilaterale existente fiind dovada unei bune colaborări româno-turce.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.