CORENLIU ȘTEFAN: “LA MULȚI ANI, GĂEȘTI!” CE LE-A MAI TRANSMIS PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN GĂEȘTENILOR DE ZIUA ORAȘULUI!

Prima pagină » Actualitate » CORENLIU ȘTEFAN: “LA MULȚI ANI, GĂEȘTI!” CE LE-A MAI TRANSMIS PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN GĂEȘTENILOR DE ZIUA ORAȘULUI!

“Am participat astăzi, alături de peste150 de colegi și prieteni, la Zilele Găeștiului, ca semn al respectului pe care îl purtăm fiecărui locuitor al orașului. 

 Am vrut să le urăm “La mulți ani!” găeștenilor chiar la ei acasă și să le spunem că anul viitor va fi un an de referință pentru oraș, an în care lucrurile se vor schimba în bine, exact așa cum merită fiecare dintre ei. La mulți ani, Găești!” a transmis liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.