CONTROALE ÎN CENTRELE REZIDENȚIALE DIN DÂMBOVIȚA! PREFECTURA: “NU AU FOST EVIDENȚIATE DEFICIENȚE MAJORE DE NATURĂ SĂ IMPUNĂ SUSPENDAREA SAU ÎNCHIDEREA CENTRELOR”

Prima pagină » Actualitate » CONTROALE ÎN CENTRELE REZIDENȚIALE DIN DÂMBOVIȚA! PREFECTURA: “NU AU FOST EVIDENȚIATE DEFICIENȚE MAJORE DE NATURĂ SĂ IMPUNĂ SUSPENDAREA SAU ÎNCHIDEREA CENTRELOR”

“Având în vedere: Ordinul M.A.I. nr. 101/07.07.2023, Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, Ordinul Prefectului nr. 224/10.07.2023 și Ordinul Prefectului nr. 225/11.07.2023, la nivelul județului Dâmbovița, în perioada 10 – 14 iulie 2023, au fost efectuate controale în centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități și în centrele destinate copiilor.

Potrivit Registrului Electronic al Serviciilor Sociale, în județul nostru sunt 49 de astfel de centre, cu un număr total de 928 de beneficiari. Centrele au fost verificate de către două comisii mixte, coordonate de către cei doi subprefecți ai județului Dâmbovița și au avut în componență reprezentanți din cadrul următoarelor instituții: Instituția Prefectului, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratul de Poliție Județean și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Basarab I” Dâmbovița.

În urma controalelor au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, din care: 113 avertismenteși 38 de amenzi în cuantum de 326,4 mii lei. Nu au fost evidențiate deficiențe majore de natură să impună suspendarea sau închiderea centrelor rezidențialecare au făcut obiectul verificărilor în perioada sus menționată.” transmite Cancelaria Prefectului, Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

PUCHENI! NEA ȘERBAN PETRE, VETERAN DE RĂZBOI, SĂRBĂTORIT DE AUTORITĂȚILE LOCALE, LA ÎMPLINIREA A 101 ANI DE VIAȚĂ!

POPULARE CU CRAP PE BALTA BUTIMANU! S-A DESCHIS SEZONUL DE PESCUIT! IATĂ REGULAMENTUL PENTRU ANUL 2024!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.