CONSTANTIN ANA, PRIMARUL DIN PUCIOASA, MESAJ SPECIAL CU OCAZIA PAȘTELUI

Prima pagină » Administratie » CONSTANTIN ANA, PRIMARUL DIN PUCIOASA, MESAJ SPECIAL CU OCAZIA PAȘTELUI

Intr-o zi normala de Paste v-as fi asaltat cu un potop de urari si ganduri pozitive!

Dar vedem cu toți ca zilele normale sunt istorie!

Iar ceea ce traim acum parca este un vis urat!

Pe langa raul facut de aceasta pandemie careia nu putem opune, intervine un rau si mai mare, venit din actiunile si gandurile noastre!!!

Da, la Spitalul Orasenesc Pucioasa au ajuns ieri 10 pacienti bolnavi de Covid, veniti de la Racari (7 angajate ale azilului si 3 clienti varstnici ai azilului)!

Nu am vrut sa anunt acest lucru in aceste zile Sfinte tocmai pentru ca la nivelul comunitatii noastre inca o teama imensa, justificata partial, fata de aparitia unor pacienti externi intr-un oras “curat”!

Insa inevitabilul s-a produs si probabil ca nu vor ramane singurii pacienti!

Daca sirenele ambulantelor am reusit sa le opresc si sa estompez goana dupa senzational a unora, nu am reusit sa opresc rautatea si infantilitatea altora!

Am avut o seara de cosmar, incercand sa linistesc cetatenii panicati de postarile unor inconstienti, chipurile foarte bine intentionati!

Recapitulam: in spital sunt internati OAMENI, nu animale si sunt tratati cat putem noi de bine! Au dreptul la viata ca si noi si personalul din spital va face tot posibilul ca peste 14 zile sa plece vindecati catre casele lor!

Nu vor fugi prin oras sa imprastie virusul cum am impartit noi lumina!!! Nu sunt nici izolati si lasati sa inghete sau sa moara de foame cum afirmau chiar unii dintre ei solicitand ajutor pe Facebook!

Iar ca fapt divers, și ei vor trai Sfânta sărbătoare a Pastelui la fel ca și noi, conducerea spitalului pregătindu-le mesele conform tradiției!

Asa ca astazi in loc, sau mai bine spus pe langa traditionalele urari de Paste va adresez un apel: haideti sa ne regasim OMENIA!!!

Haideti sa incercam sa si gandim inainte de a scrie sau de posta ceva ce poate produce răni sau pagube!

Vreau sa intelegeti faptul ca toate manifestarile mele, inclusiv faptul ca nu am facut un eveniment din sosirea pacientilor la spital, au venit din grija pe care v-o port!!!

Am pus suflet, am pierdut zile si nopti, ne-am batut, pentru ca dumneavoastra sa nu simtiti presiunea ce exista asupra orasului!

Oferiti-ne energie si puterea de a merge mai departe, nu ne consumati si putinul pe care il mai avem!

Ma opresc aici, nu inainte de a va ura tuturor Sarbatori fericite!

Poate ca ar trebui sa invatam din tot ceea ce se intampla, iar aceste zile Sfinte sa ne ajute sa fim mai smeriți, mai profunzi, sa ne ajute sa ne redescoperim SUFLETUL!

HRISTOS A INVIAT!!!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.