CONSTANTIN ANA, PRIMARUL DIN PUCIOASA, MESAJ SPECIAL CU OCAZIA PAȘTELUI

Prima pagină » Administratie » CONSTANTIN ANA, PRIMARUL DIN PUCIOASA, MESAJ SPECIAL CU OCAZIA PAȘTELUI

Intr-o zi normala de Paste v-as fi asaltat cu un potop de urari si ganduri pozitive!

Dar vedem cu toți ca zilele normale sunt istorie!

Iar ceea ce traim acum parca este un vis urat!

Pe langa raul facut de aceasta pandemie careia nu putem opune, intervine un rau si mai mare, venit din actiunile si gandurile noastre!!!

Da, la Spitalul Orasenesc Pucioasa au ajuns ieri 10 pacienti bolnavi de Covid, veniti de la Racari (7 angajate ale azilului si 3 clienti varstnici ai azilului)!

Nu am vrut sa anunt acest lucru in aceste zile Sfinte tocmai pentru ca la nivelul comunitatii noastre inca o teama imensa, justificata partial, fata de aparitia unor pacienti externi intr-un oras “curat”!

Insa inevitabilul s-a produs si probabil ca nu vor ramane singurii pacienti!

Daca sirenele ambulantelor am reusit sa le opresc si sa estompez goana dupa senzational a unora, nu am reusit sa opresc rautatea si infantilitatea altora!

Am avut o seara de cosmar, incercand sa linistesc cetatenii panicati de postarile unor inconstienti, chipurile foarte bine intentionati!

Recapitulam: in spital sunt internati OAMENI, nu animale si sunt tratati cat putem noi de bine! Au dreptul la viata ca si noi si personalul din spital va face tot posibilul ca peste 14 zile sa plece vindecati catre casele lor!

Nu vor fugi prin oras sa imprastie virusul cum am impartit noi lumina!!! Nu sunt nici izolati si lasati sa inghete sau sa moara de foame cum afirmau chiar unii dintre ei solicitand ajutor pe Facebook!

Iar ca fapt divers, și ei vor trai Sfânta sărbătoare a Pastelui la fel ca și noi, conducerea spitalului pregătindu-le mesele conform tradiției!

Asa ca astazi in loc, sau mai bine spus pe langa traditionalele urari de Paste va adresez un apel: haideti sa ne regasim OMENIA!!!

Haideti sa incercam sa si gandim inainte de a scrie sau de posta ceva ce poate produce răni sau pagube!

Vreau sa intelegeti faptul ca toate manifestarile mele, inclusiv faptul ca nu am facut un eveniment din sosirea pacientilor la spital, au venit din grija pe care v-o port!!!

Am pus suflet, am pierdut zile si nopti, ne-am batut, pentru ca dumneavoastra sa nu simtiti presiunea ce exista asupra orasului!

Oferiti-ne energie si puterea de a merge mai departe, nu ne consumati si putinul pe care il mai avem!

Ma opresc aici, nu inainte de a va ura tuturor Sarbatori fericite!

Poate ca ar trebui sa invatam din tot ceea ce se intampla, iar aceste zile Sfinte sa ne ajute sa fim mai smeriți, mai profunzi, sa ne ajute sa ne redescoperim SUFLETUL!

HRISTOS A INVIAT!!!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.